Uteritt i regn och rusk


Det händer grejer hela tiden! Jag och Galishimo följde arabhästen Cilla och ryttaren Malin på långrundan. Vi red båda två. Det blåste, regnade och var ett riktigt ruskväder. Men vi var båda varmt klädda och hade gott humör. Galishimo brukar ju bli väldigt nervös när det blåser mycket och rasslar i skogen men i dag skötte han sig jättebra. Jag blev väldigt, väldigt, förvånad!


Det rustas ju även inför älgjakten och det är mycket bilar i omlopp efter grusvägarna, områden rensas från sly, och saker flyttas på. Galishimo gjorde mig uppmärksam på varje bruten kvist, som inte var bruten i onsdags, men han knallade ändå på med gott humör. Jag satt av och gick sista kilometrarna på grund av bilar som kom snabbt efter grusvägarna och att det var skönt att röra på benen lite. Sedan satt jag upp igen vid ridbanan och galopperade honom trött.

Jag testade ju för första gången att använda appen Equelab för att se hur jag red och den var ju jättebra. Den sade att jag galopperat i åtta minuter och det blev jag väldigt nöjd över. Vi ska försöka komma upp i femton minuter, åtminstone, tycker jag!

Den måste dock ha avrundat uppåt för vi var definitivt inte ute i tre timmar... eller var vi?!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet