Jag vill kalla mig utvilad!

Mamma tog söta bilder på mig och Galishimo i tisdags! 

Nu, på semesterns fjärde dag, har jag börjat känna mig betydligt mindre trött och det känns lättare att göra saker och planera saker. Jag skulle vilja börja kalla mig utvilad. Jag har börjat städa lite mer och behöver inte peppa mig för att komma igång. Jag känner mig inte överväldigad för minsta lilla sommaraktivitet utan känner tvärtom att det kan bli roligt.

Det blir ju även framsteg med Galishimo och efter dagens ridpass så kände jag mig väldigt glad över alla små, små, framsteg som han gör hela tiden.

Exempelvis så kan det absolut gå ett helt ridpass utan att han skyggar eller tränger sig åt sidan. Jag har börjat galoppera betydligt mer och han blir också då även svettigare och förhoppningsvis även lite smalare, med tiden. Uteritterna känns ju också bara bättre och bättre. I dag så tränade vi att rida runt små röda koner och dessa röda koner har han ju varit rädd för genom alla tider. Men idag så var det inga problem att rida riktigt nära dem när vi gjorde övningarna. Det är kul att upptäcka nya saker med honom hela tiden. Idag åskade det dessutom och vi såg stora blixtar i horisonten och det bekymrade inte Galishimo alls. Jag tittade ängsligt på åskan och undrade om de kom närmare eller längre bort, men de verkade långsamt dra sig undan, vilket var skönt! Nu blir det bara roligare!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet