Björn opereras igen

Idag, söndag, ligger jag och Björn på hotell igen i avvaktan på operation av ett öra igen. Det var ju ungefär ett år sedan sist och nu ska nästa öra opereras för andra gången. Operationen tar ca sju timmar så vi sover på ett hotell i anslutning till universitetssjukhuset. Eftersom förra operationen inte blev så bra så har jag väl inte så stort hopp, men det vore ju kul om vi lättare kunde kommunicera med varandra igen. Det blev ju lite svårare sedan några veckor tillbaka.

Björn sover på sjukhuset efter operationen och jag sover kvar här på hotellrummet. Vi åker hem på tisdag eftermiddag. Förra året tyckte jag att det var väldigt jobbigt och var osäker på hur han skulle må efter en så omfattande operation, men denna gång känner man sig lite lugnare. Man hittar enkelt till hotell och parkering, hotellrummet är i samma korridor som innan. Jag vet vart jag hittar honom på det stora sjukhuset, och vilka rutiner som gäller.

Han kommer även att få en hörapparat i det öra som inte ska opereras, om några veckor.


Det är fullständigt olämpligt att klaga på att jag har en förkylning, men jag har en förkylning. Jag hade tänkt leva loppan och shoppa och ha en minisemester, träffa min bror och mina brorsbarn, men nu blir det nog inte lika livat. Jag hoppas allt kommer att gå bra! Med Björn alltså. Inte min förkylning. 

Kvällens fundering: Kan man bajsa när man ligger nedsövd? Är det någon som vet? 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback