Shopping och sjukhus

Björns operation i örat verkar ha gått bra och vi hoppas att hans hörsel blir bättre. Jag hade hoppats att detta skulle bli lite semester för min del, men förkylningen har gjort att jag mest velat sova och återhämta mig. Jag har köpt lite saker som jag lovat mig själv att köpa i alla fall.

En jobbjacka. Jag går till jobbet i träningsjackor, friluftsjackor, och ibland tvättade hästjackor. Denna är Ceres Coat av STOCKHLM, som jag hoppas håller sig fin många år framöver. Den var neutral, stilren och går att kombinera med olika scarfs. Jag köpte denna scarf från STOCKHLM att kombinera den med. Allt hittat på MQ. Det blir skönt med en jacka som inte drar uppmärksamhet till sig men ändå visar lite klass. Jag tror att jag kan ha den många år utan att tröttna på den.


Sedan var jag givetvis på HÖÖKS hästsport och handlade en sprillans ny tömkörningsgjord. Galishimo ska tömköras denna vår, sanna mina ord! Jag har längtat efter en riktig tömkörningsgjord länge. Jag blev lite besviken när jag såg gjorden på HÖÖKS, för den där "innerfärgen" på gjorden är verkligen orange. Som i Orange. Typ "giftig-blomma-som-passerat-tarmkanalen-orange". Jag tittade trött på gjorden och tänkte igenom på vad jag ville lägga min energi på. Leta på internet efter den ultimata tömkörningsdäckeln i diverse körforum och alternativa hästshopar, eller bara ta hem denna och använda den till det som är roligast: Tömköra. Jag valde att köpa den.


Jag hoppas dock att den grälla orangefärgen mattas lite efter lite användning. Eller att den uppfattades värre i färgen i ljuset i affären, än vad den uppfattas i den lite dovare stallmiljön.


"Men vänta nu! Du har inget brunt träns till denna bruna tömkörningsdäckel!" skrek mitt inre.
"Håll käften! Han ska tömköras, inte springa på catwalken inför nästa fashion-week." skrek en annan del av mitt inre. Den snåla delen av mitt inre vann.

Sedan köpte jag ett par shortchaps, tänkta att kombinera till mina inköpta jodhpurs från i somras. Jodhpursen är lättare att promenera i och detta blir bekvämare både om jag ska tömköra och promenera med Galishimo.


Efter nio timmar var Björn vaken och kunde ta emot besök. Jag har skämtat över min förkylning och att han måste kvickna till från narkos och operation snarast möjligt. Om han älskade mig på riktigt så borde han ta sig därifrån och passa upp på mig. Pronto.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback