Bloggen 10 år - tillbakablickar

Jag har ju bloggat mer än tio år, en just denna blogg fyller tio den 25 februari. Förut hade jag en träningsblogg men den blev för snäv och jag ville skriva om bredare områden så då blev det "livet är förändring" och en öppen blogg om allt möjligt. Nu blev den hur som helst oavsiktligt begränsad till häst, men så kan det gå!

Och livet blev inte så mycket förändring. Så kan det också gå. 

Men jag plockar lite tillbakablickar om tillfällen under dessa tio år som var av betydelse. Som detta inlägg för sex år sedan, när jag var 32 år och plötsligt insåg att allt som jag längtat efter och tagit för givet kanske inte längre var vad jag längre längtade efter och tog för givet. 

I detta inlägg var jag mitt uppe i förvirringen och förstod inte ett smack om vem jag var och vart jag var på väg.  


Denna otroligt jobbiga, tidskrävande och energikrävande process hade lyckligtvis ett slut. Och all förvirring landade i en långvarig, hållbar, nöjdhet över livet precis som det är. Med upp och nedgångar. Hus, giftemål och familj fick kliva åt sidan. För det viktiga visade sig till slut vara de små sakerna i livet. De små detaljerna. De vänliga orden. De genuina vännerna. De soliga dagarna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback