Shoppat. Igen. Faktiskt.

Den lokala hästsportsbutiken har tyvärr gått i konkurs och det har varit upp till 50% rabatt på det mesta i butiken. Jag åkte in dit bara för "att titta lite" och jag kom givetvis ut lite fattigare. Fast rikare.

Fattigare på pengar. Rikare på prylar. Det går jämnt ut, tycker jag. 

Det blev en jacka som jag absolut inte behöver eftersom jag har gott om jackor. Men den matchar hästtransporten, schabraket, grimman och bilen. Därför måste den inköpas. Och den glänste så fint, så den nästan såg ut att vara i guld, och bilden gör den inte rättvisa. Om jag ser fullständigt galen ut som köper in för mycket prylar i beige så tänker jag ha den som jobbjacka i stället. Jag har inte bestämt mig för om jag ska vara öppen med mitt nya tvångsbeteende eller om jag ska dölja det för allmänheten. Förmodligen blir jag öppen om det. Ca 1600 i nypris och jag fick den för 800 kr.

En ridhjälm till som är extra stor så jag kan ha fluffiga mössor innanför hjälmen i vinter. Jättekonstig känsla att ha samma repade ridhjälm I SJU ÅR och sedan ha två sprillans nya inom loppet av två månader. Särskilt när man bara har ett huvud. Men det känns bra. Och den kostade ca 200 kronor, vad jag minns.

Ryggskydd. Kan någon klandra mig? Nä. Ryggskydd är bra. Jag tror det var denna modell fast med vita plattor. Jag kan tänka mig att repa både revben och armbågar men får man en ryggskada så blir det en helt annan femma. De stora säkerhetsvästarna är så otympliga att jag misstänker att jag inte kommer att använda dem. Den här lilla, lätta, saken kommer nog ändå att åka på ibland. Jag kan ju alltid tvinga den på Elin. Så kanske hjärtat slutar tvärstanna varje gång Galishimo tvärstannar med Elin på ryggen.


Ja... och så något slags täcke som starkt påminner om detta täcke. För att... för att.. ja, det kostade 200 kronor. Och. Kolla... ehum... färgen. *stirrar stint på med stora tomma ögon*


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet