Nytt inköp - ryggsäck

Den där panikartade fredagen, i början på min semester, är fortfarande ett väldigt fräscht minne. Jag fick en liten, liiten inflammation i ryggen. Som inte bara var liten utan tydligen ganska lätt eftersom den gick över efter något dygn.

Själv trodde jag att jag skulle dö. Jag var övertygad.

Så jag bad till gud att jag lovade att börja röra på mig mer om hon tog bort smärtan i ryggen. Och det gjorde hon ju. Med hjälp av Björn som plötsligt var diplomerad massör.

Efter denna panikartade incident så har jag funderat lite på hur jag bär på saker. Jag går ofta till arbetet och har ofta en sidoväska där jag bär arbetsdatorn (en tyngre typ av laptop), eller så har jag en väldigt enkel ryggsäck som sätter all vikt på axlarna. Eftersom jag tidigare vandrat med riktig vandringsryggsäck, så har jag ju känt att det bästa vore om jag gick till arbetet med en ordentlig ryggsäck där tyngden från laptop, matlådor och annat fördelades bättre. Det skulle också underlätta när jag hälsar på Björn, om jag kan cykla eller promenera de 5 kilometerna till honom i stället för att ständigt ta bilen. Då är jag hjälpt av en riktig ryggsäck.

Och en riktig ryggsäck blev det! Jag är så glad! Det är underbart med en bättre ekonomi som faktiskt klarar dessa typer av inköp.






Efter att jag handlat denna ryggsäck så fyllde jag min nya ryggsäck med fika, en termos med kall saft, och cyklade med min mountainbike efter Skellefteälven, tills jag fann en solig lite sluttning där bara jag fick plats. Sedan låg jag där ensam och lyssnade på en bra podd (Svenska mord) och bara njöt av värmen. Vi har ju haft en rekordvärme sedan maj med blott ordentligt med regn på midsommarafton, så nu njuter jag så mycket jag kan. Enligt meterologena kommer det lite svalare vindar i början på nästa vecka, så då orkar man kanske aktivera sig lite mer.


Eller jag njöt tills det kom ett par knuttar med en gigantisk flamingo och placerade sig i närheten. En. Gigantisk. Flamingo. Då misstänkte jag att det var party på gång. Det vore väldigt suspekt om de där två karlarna ville ha flamingon alldeles för sig själva i all stillsamhet. Så jag flydde fältet innan det blev för trångt kring flamingon...



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet