Äntligen en skvätt regn!

Idag red jag ut med Julia och Katarina. De tog det lugnt och det blev en mysig tur i skritt, Galishimo skötte sig strålande största delen och jag känner verkligen att jag kan slappna av bättre med honom nu. Jag kunde länga tyglarna helt och behövde inte vara uppmärksam på Galishimo alls, största delen! Man kan njuta av vädret och prata med Julia och Katarina och bara ha det trevligt. Katarina som rider Corzo har regeln "Den som är mest ridrädd, åskrädd eller på annat sätt rädd, styr takt och tempo." så jag var enväldig härskare över ridningens riktning och intensitet. Mycket snällt av dem och jag är väldigt tacksam!

Mina ben hänger mer avspänt efter sidorna på Galishimo nu, och jag är inte lika utmattad som jag varit förut när jag ridit ut med honom. Skillnaden syns nog inte så tydligt men den känns verkligen.

Sedan är det lite finslip kvar. Såsom att Galishimo blev mycket kränkt av att det regnade på honom på slutet, och att han därför började spänna sig och blänga på mig. Då satt jag tyvärr av och gick sista biten, under tiden han tjurade ihop en liten stund, men då var vi så nära hemmet så det spelade inte så stor roll för mig.

Jag tror verkligen att jag kan bli ännu bättre på att sitta kvar och det kommer nog av sig själv ganska snart!


 Regnig bild från Galishimos betessläpp förra året.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet