Första måndagen av semestern


Första semesterdagen började med ett toppenpass med Galishimo, där vi tog vid precis där vi slutade igår kväll. Även idag var han angelägen om att förstå mig rätt och hans egna åsikter har tystnat avsevärt, efter att jag kört djungeltrumman igen. Han bjöd på riktigt bra hela vägen och blev betydligt svettigare nu också av allt jobb. Jätteroligt att märka att det blir så stor skillnad bara jag är på honom, lite mer.


Sedan sladdade jag ridbanan, tittade och filmade när några vänner var på hoppkurs, köpte myggmedel till Galishimo och klämde på schabrak. Jag har ju massor av energi redan nu, det känns väldigt ovanligt då jag brukar vara mer eller mindre utmattad när jag får min semester. Jag brukar behöva massor av tid att vila, det vanligaste scenariot är ju att jag blir sjuk direkt på mina semestrar. Förra årets semester spenderades ju till stor del i sängen, och jag kände mig helt färdig efter minsta lilla ansträngning. Men inte i år! Det känns nästan lite overkligt.

Det kan ju låta som att jag kritiserar min arbetsgivare men det gör jag inte. Jag har tackat ja till olika projekt och uppdrag och har haft möjlighet att tacka nej till några av dem om jag känt mig stressad. Denna vår, i samband med att min tjänst omstrukturerades, så bad jag min chef om ett litet andrum från nya uppdrag, så jag kunde pilla med de uppdrag som redan sjösatts, och det fick jag! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet