Cykeln är här!


Det gick ju väldigt snabbt för cykeln att komma! Det tog mindre än en vecka. Tyvärr saknas cykelkorgen så jag har mailat Cykelkraft och frågat hur vi löser det. Men annars är jag mer än nöjd! När blåsten lagt sig och det blir någon lite behagligare vårkväll ska jag ta några bilder på den. Och precis som jag trodde så passar den jättefint till mina jobbstövlar!
Det känns verkligen roligt att den är här.

Att köpa en ny cykel var som att gå igenom en mindre förlossning. Det tog typ 9 månader från att jag upptäckte att cykeln var stulen till att jag insåg att det faktiskt måste hända. Sedan har jag surat, knorrat, tittat på min budget, fått en existentiell kris, rastlöst vankat runt i affärer, och frågat Björn om detta handlar om en cykel eller bara ett taskigt försök till materiell lycka.

Jag har även rådfrågat min mor. Mamma tyckte att, eftersom jag inte har några barn att prioritera, så vore det väl ändå märkligt om jag inte kunde prioritera mig själv.

Nu fattas det bara att jag måste våga utsätta den för väder och vind, just nu står den i garaget och ser oanvänd ut. Det är nästan så att det tar emot att inse att den kommer att stå ute i regn emellanåt. Stackars fina nycykeln. Jag kanske kan parkera den 500 meter från jobbet för att försäkra mig om att ställa den i ett cykelstall så den inte får någon osmickrande rostprick någonstans. Den måste ju skötas!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback