Nu ska Huel testas!


Jag har fortsatt med mina hälsosmoothies. Jag vet inte hur mycket mitt dagliga intag av nötter, chiafrön, gurkmeja, omega-3, avokado, bär, spenat och allt annat egentligen påverkat min hälsa, men skulle vilja påstå att det eventuellt kan ha blivit en positiv påverkan. Björn har varit ordentligt sjuk under påsken och veckan, och jag har på min höjd blivit lite snorig och nysig. Hittills. Jag brukar ju annars lätt bli rejält sjuk väldigt länge. Jag vågar inte ropa hej innan jag kommit mig över bäcken. Det nystes och snorades lite igår. Idag verkar allt okej igen. Jag tycker mig ha lite lättare för att fokusera också. Det kan ju också ha med våren och att jag har tillfälligt lite lägre arbetsbelastning.

Men ja. Jag är försiktigt positiv till mina smoothies.


Därför tänker jag lyfta det hela och även testa Huel. Jag antar att det uttalas som det engelska ordet "Fuel" fast med h. H som i Humans. Fuel for humans. Det är alltså inte ett bantarpulver utan en helt vegetarisk sammansättning som ska ersätta en komplett måltid med alla näringsämnen, fetter och vitaminer som kroppen behöver för att må bra. Det ska vara mättande, miljövänligt, enkelt och relativt billigt. En portion kommer att kosta ca 19 kronor. 

Eftersom jag brukar vara ganska trött efter jobbet och även brukar vilja hinna med hästen så kan det vara bra att ha ett enkelt vegetariskt alternativ att dricka eller ha med i stallet. Likadant om jag vill ta en promenad på en lunchrast eller något annat och bara snabbt vill få i mig lite mat. 

Så vi får se vad jag tycker om det när det dyker upp! Jag är försiktigt positiv även här!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback