Hemmafix och bilfix


Idag fick Galishimo vila till förmån för hemmafix. Jag har tvättat några eftersläntrande tvätthögar, och köpt ett nytt mobilfodral. Det blir lite av en intressekonflikt med mina mobilfodral. Dels har jag ju självklart alltid mobilen med mig i stallet, vilket lätt gör den lite skitig och väl använd, och sedan ska jag på kontoret och jobba och då ser det inte lika missanpassat ut en skitig mobil från stallet, vid fikabordet. Jag har försökt att borsta fodralen rena med en liten tandborste men bästa lösningen är nog att köpa nya billigare fodral 2-3 gånger per år.


Bilen har fått en dammsugning och blivit grundligt rengjord på insidan. Jag älskar lukten av rengjord bil. Må så vara att den är gammal och har en uppsättning repor på insidan, det är alltid mysigt när man städat upp bilen ordentligt. Sedan åkte den in i biltvätten på Cirkel K. Tadaaa!


Jag åkte även till Biltema och köpte nya gummimattor till framsätena. Det gav ett fräscht intryck. Lite svårt att fånga på bild, bara...


Nu hoppas jag att bilen får stå fin och oanvänd i garaget en hel del i sommar. Jag har inte använt den i onödan sedan jag köpte min cykel, så jag hoppas det blir mindre tankning och lite billigare färdkostnader framöver. Tänker inte cykla ihjäl mig, men alla cykelturer är ju små vinster.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback