Singlism


Idag är det tydligen dagen då man tuggar och gnager på varför livet blev som det blev. Som att jag aldrig fick någon familj och att jag inte fick barn. Det var ju lite av min absolut största skräck när jag var yngre att ingen man skulle vilja skaffa familj med mig, men nu när man är äldre så kan man ju konstatera att det finns värre saker. Som att ha en familj som inte fungerar, där man inte tycker om varandra, egentligen.

Men tydligen så verkar det komma en rörelse nu, om man ska tro på artiklar som börjar florera över internet. Ungdomar som växer upp nu, är inte lika angelägna att skaffa barn och familj. Många vill leva ensamma också och bestämma över sina egna liv. I Amerika kallas det en rörelse och benämns som "singlism". Man tror det beror på att internet och teknik gör att man inte blir "ensam" på samma sätt nu om man lever i ett eget hushåll, som man blev för exempelvis 30 år sedan, när jag växte upp. Internet, mobiler, forum och träffpunkter gör att man inte behöver vara mer ensam än vad man gör sig, trots att man har ett eget hushåll.

Jag är kanske en av de allra första som går i toppen för den nya rörelsen. Singlismen. De flesta andra är ju i tonåren nu och kanske råkar bli på tjocken ändå...

.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback