Hjärtat är för svagt

Jag hade planerat att vara stolt och aldrig, aldrig, någonsin låta exet sätta in sin fot i stallet. Aldrig någonsin. Inte hos mig. Inte med Galishimo.... Men när han frågade om han fick komma och fotografera mig och Galishimo så.. nej, det går inte att säga nej. Jag sväljer min stolthet för fina foton. Det är min svaga punkt. Och det var det värt!! Vilken bild han tog! Den finaste någonsin på mig och Galishimo!


Efter att jag galopperat lite fram och tillbaka (med ångest och kaninpuls, givetvis, precis som vanligt) så frågade han om han också fick galoppera lite. Han har ju ridit hela tre gånger förut, med Galishimo. Han har saknat det. Ja och så fick jag häpet betrakta honom när även han galopperade lite fram och tillbaka. Med Galishimo.
"Alltså, jag gör ju inget, jag åker ju bara. Sedan frågar jag om han vill galoppera och då gör han det." sa han...

Lydiga, lydiga Galishimo... Mitt hjärta är för svagt...


Kommentarer

  1. Jag håller med, fantastiskt bild på er båda!❤ Dock kan jag inte låta bli att säga att med de där nya ridstövlarna hade det varit ännu snyggare, och jag menar det inte på ett nedlåtande "det är inte säkert att rida i gympaskor"-sätt��det gör jag själv! //Julia, Malå

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ena ridstöveln föll tyvärr i bitar precis när jag skulle åka till stallet och jag har inte beställt nya ännu... lite otippat då jag trodde de skulle hålla lite längre. Men nu SKA jag köpa nya!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback