Det blev bättre


Jag har mått lite dåligt ett tag, ungefär sedan slutet på Januari, och nu på sista tiden så blev det lite tyngre. Jag har haft svårt att fokusera på mitt arbete och känt mig lite vemodig. Jag tycker att jag missat mycket i livet och att jag inte hamnat där jag önskat (37 kvm i Norrland var inte målet jag siktade mot för tio år sedan... när jag bodde i Uppsala län, hade mitt första myndighetsjobb, hoppade fallskärm och dejtade vem som helst med humor. Men livet är förändring, och man förändras. Och då får man välja mellan att antingen spjärna emot livet, eller försöka följa med, och se meningen med det nya...).

Det är tur att jag inte bara har hästen utan även vänner, min mamma, och framför allt mina kollegor som jag träffar varje dag och som är kloka och trygga.

Till slut så luckras vemodet upp i kanterna och efter en stund släpper det och den vanliga kreativiteten och det allmänna välmåendet börjar bubbla tillbaka.  

Och man blir bättre. 

Det är så mycket i livet som är rätt nu.

.

Kommentarer

  1. Mitt mantra i livet är "det blir bättre".

    Minns att min mor satt vid köksbordet kl 2 på natten och grät efter att pappa stuckit och lämnat henne med 4 barn och ett mögligt hus. Två spädbarn som var prematura.
    Jag gick upp för att kissa och hittade henne sittandes vid köksbordet med räkningarna utspridda på köksbordet, gråtandes.
    Första och enda gången jag sett henne gråta för den delen.

    Men hon fann sig snabbt och skrattade till och sa: Nä gumman, det är bara en sån dag idag. Det blir bättre.Kanske inte idag eller imorgon, men det BLIR bättre!

    Så rätt hon hade. Jag vet ju det.

    Så vilken tuff dag jag än har eller vad jag än går igenom så tänker jag: det blir bättre.
    I somras separerade jag som du vet och på Woknroll köpte jag en lyckokaka.
    Gissa vad det stod i den?

    Kram, nu är våren här och DET är bättre än allt annat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klok reflektion, Linda.. :) ja man är ju inte ensam om att ha det lite tufft emellanåt... :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet