Anmäld på kurs för Grönt Kort

Jag har anmält mig på en kurs för att ta Grönt kort. Det är en kurs där man tar tävlingslicens för ryttare. Man ska ha vissa kunskaper för att få licens om man vill tävla i ridning. Jag måste ju fortsätta att kämpa för drömmen att tävla dressyr med Galishimo. Det känns bara så väldigt. väldigt avlägset just nu...



Eventuellt får jag gå kursen. Man måste ha vissa ridkunskaper för att lösa tävlingslicens. Problemet är att jag slutade rida på ridskola år 1997 och det är lite svårt att utifrån detta bedöma mina ridkunskaper. Till och med jag har svårt att bedöma mina ridkunskaper. Jag tycker de är lite ojämna. Framför allt ställer ju ridrädslan till med en hel del.

Dock hade jag så tur att en ridskola i närheten faktiskt har en ridlärare som FAKTISKT gav mig mitt första ridborgarmärke år... 1992... i en annan kommun.... och det kan ju faktiskt... finnas en liten chans, att hon kommer ihåg mig. Eventuellt. Så jag chansade och angav henne som referens om att jag hade godkända ridkunskaper. Får jag inte gå kursen så antar jag att jag helt enkelt får gå på ridskolan en termin och snofsa upp min ridning, det är ju inte mer med det än så.


Visst vill jag tävla dressyr med honom. Vi behöver inte vinna, bara få komma ut och fixa till honom, och klä upp mig och få en bedömning och nya mål att kämpa vidare med! 


.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback