Tjänstgörande Hund och Tjänsgörande Hovslagare


Galishimo sköter sig fint som Tjänstgörande Hund. Det går inte vara annat än nöjd på våra promenader. Nu börjar han lära sig att han ska stå stilla när jag ska fotografera honom med mobilen.

Nu har han dessutom fått fina nyverkade hovar. Jag kände mig lite löjlig men jag gav faktiskt min hovslagare en julklapp. För att han bara är så bra. Han har haft Galishimo sedan jag köpte honom och han är jätteduktig med honom. Alltså hovslagaren är duktig med Galishimo. Galishimo är verkligen inte duktig med hovslagaren. Galishimo letar febrilt efter sätt att komma undan från detta onödiga ont och hovslagaren har ett väldigt bra tålamod och ett mjukt sätt. Hovslagaren kommer dessutom alltid i tid, Galishimo tappar sällan skorna, hovarna är alltid fina och det är lätt att få en snabb tid. Då förtjänar man en liten julklapp. Faktiskt.


Kommentarer

  1. Och jag lovar dig att det var uppskattat! De flesta hantverkare får bara veta när något är dåligt, att få uppskattning när något är bra sker allt för sällan och känns väldigt stort när man får det.

    /Fru Direktör

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet