Nu vågar jag säga mirakel

Självklart är jag inte personlighetsförändrad av magnesiumtillskottet. Men några uppenbara saker har förändrats i vardagen, som inte varit där på flera år. Nu radar jag upp lite.

  • Jag har sju matlådor i frysen as we speak. Mest kyckling i citronsås och ris. Jag räknade även ut vad varje portion kostar mig och de kostar mig precis 31 kronor styck. Jag har inte haft överskott av matlådor i frysen på flera år. Jag har bara inte haft lust. Jag har även börjat intressera mig för recept igen.. vilket jag inte gjort på flera år.
  • Jag kliver upp klockan 05.00 varje morgon. Det har jag inte heller klarat på flera år. Det. Har. Bara. Inte. Gått. Nu är det piece of cake. Det är bara att ställa klockan klockan 05.00 och släcka lampan för att sova klockan 21-22... inga krångligheter. Jag vaknar utvilad, och jag är på arbetet klockan 06.00. Redo att jobba!
  • Mina mörka ringar under ögonen har blivit mindre framträdande och jag har inte samma behov av att sminka över dem. (Att säga att dom "försvunnit" är väl dock att ta i.. ;)

  • Jag är mycket mindre sötsugen eller benägen att småäta, och är mycket mer hungrig på "riktig mat". Jag har inte vägt mig men är säker på att jag tappat något kilo för jeansen sitter inte lika tight som förut.
  •  Jag har provat springa utomhus i kylan och min ansträngningsastma verkade bortblåst.
  •  Dessutom var det löjligt lätt att springa utomhus. Inga fartrekord men väldigt mycket lättare än i somras. 
  • Jag har kunnat dra ned mina smärttabletter när jag har mens med 3/4:delar! Jag tar bara 25% av de värktabletterna jag tagit förut!
  • Lägenheten har aldrig varit så här ren i december. Diskhon är nästan alltid ren. Disken plockas bort i ett nafs. Kläder är rena och inga tvätthögar. Sängen bäddas varje morgon. Jag behöver inte städa "inför besök" som jag alltid behövt göra annars.
  • Efter att jag arbetat i sex timmar så åker jag hem, byter om och åker till Galishimo och sköter om honom i lugn och ro i tre timmar! Sedan är jag tillbaka till arbetet igen för de sista två timmarnas jobb för att få ihop mina åtta arbetstimmar. Detta upplägg hade sannolikt inte fungerat för åtta veckor sedan. 

Generellt så är det otroligt mycket lättare att röra på sig! Det märker jag varje dag! Det är lättare att slappna av både med muskler och mentalt. Jag har dessutom mindre muskelkramper i form av astma eller mensvärk. Jag har inte mått så här bra på över sex år! 

Kommentarer

  1. *rusar iväg till apoteket*. Testade magnesium för ett antal år sen eftersom jag hört att det skulle vara effektivt mot restless legs. Kanske ska testa igen..

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet