Förlåt kroppen!


Förlåt kroppen för att jag dumpat dig efter din dåliga period för fyra år sedan. Jag körde över dig och ignorerade dig.  Det är ju inte så himla klokt nu när jag tänker efter. Jag lyssnade inte på dig, kära kropp. När jag väl lyssnade på dig så tyckte jag det bara var omotiverat gnäll från din sida. Jag är hemskt ledsen för det, förlåt kroppen.

Sedan så tänkte jag att allt det där gnället berodde på vekhet vilket bara gjorde mig irriterad. Jag trodde inte att ditt gnäll faktiskt hade en  fysisk förklaring. Om jag hade tagit hand om dig bättre, kära kropp, hade du blommat ut igen mycket tidigare. Jag vet inte om det är en ursäkt kroppen. Men jag är klokare nu.

Jag LOVAR att ta hand om dig bättre, kära kropp. Jag ska ge dig den sömn du vill ha, den rörelse du vill ha, och den näring du mår bra av. Jag ska absolut proppa i dig Magnesium så det både räcker och blir över!

Så jag hoppas du kan förlåta mig för mina synder och ta tillbaka mig, kroppen. Moaa ha ha ha som om du hade ett val, va?! Nu kör vi bänkpress!!





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet