Registreringsskylt på plats!


Nu är den nya registreringsskylten på plats på hästtransporten. Den gamla skylten hade sett sina bästa dagar så jag beställde en ny på Trafikverket. Denna nya, blanka, vita, skylt var lite större än den föregående och passade inte in mellan metallstagen, så vi fick klippa av den i vänstra kanten och fila till kanterna lite, för att få den att passa.

Detta extrajobb kan väl summeras som en "typisk incident" i mitt arbete med denna transport som går under mottot "Inget ska vara enkelt. Ingeeet!"  och jag hade även här en liten fin ramsa med svärord som smattrade ut över stallplanen när jag insåg att skylten var 0,5 cm för stor för att få fast mellan stagen.

Nästa steg blir nog köpa ett nytt noshjul till transporten, då det gamla gnisslar förfärligt högt och har en snurrknopp i väldigt, väldigt gammalt trä. Men det kan jag nog fixa själv till semestern, eller så kan jag lämna in transporten på Mekonomen efter jag fått nästa lön. Det kan inte kosta så mycket mer än en tusenlapp, tänker jag. Och min transportbudget blev redan sprängd för ungefär 18 månader och 10.000 kronor sedan...

 Före.. 


 Efter! 

Det hann ju även bli vår på de få dagarna mellan bilderna!

Jag har även fått förfrågan på kulören och den är 
B042, Jord. Brytbas Vit. Burkstorlek 2,7 liter (räckte med råge)  
Recept: CH 18,50   RX 21,80    YX 99,70  
från Coop.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet