Schabrak och vårkänslor!

Mamma gav mig 1000 kronor att handla något fint till mig och Galishimo, för fem eller sex veckor sedan. Jag höll fast pengarna hårt. och knorrade lite om att jag behöver spara pengar för man vet aldrig vad som händer i framtiden. Nu gör dock våren sitt inträde och då släpper de flesta av mina mentala proppar. Det poppar små champangekorkar i huvudet och tilltäppta mynningar flödar på, igen! Så det blev ju givetvis ett jättefint schabrak för mammas hästpengar!


Jag valde ett ganska dyrt schabrak från Eskadron. Jag har sett det flera gånger och velat ha det. Det blev kanske liiite för tuttinuttigt med rosa och glitter på söta Galishimo nu när han är flätad och allt. Det känns dock som att allmän tuttinuttighet är ett litet bekymmer i världen, globalt sett. Detta tänkte jag skulle vara vårt kurs-schabrak när vi ska vara lite fancy, framöver.



Det andra schabraket var lite billigare men kändes verkligen som en fullträff! Plommonrött! Precis som min Haglöfsjacka. Åh, glädjen när man hittar ett sådant! Då får inte sådana små petitesser som att jag alldeles nyligen köpt en schabrak komma och stå i vägen! Fina ska vi vara! Det är ju vår!



 "Ska vi ut? Va? Va? Va?!"

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback