NU är det dags att sluta nerda ner sig.. snart...

Eftersom jag varken har hund eller pojkvän så nerdar jag ned mig fullständigt i Galishimo. Visst, jag har hoppat fallskärm i tre år och sprungit marathon och tävlat triathlon och allt det där, men hästen slår faktiskt allt. Det är så roligt att jag har honom, och att jag kunnat behålla honom. Han fyller dessutom fem år i morgon. Den gamla "jämförelsefilmen", från tidigare inlägg, väckte nostalgi, så nu har jag klippt ihop hans födelsedagsvideo. Eftersom jag inte kunde låta bli att ha en viss känd sång som musiktema så är inte filmen godkänd att ses via mobil så det är väl ni med dator som får se denna... hyllning. Till min häst. Ytterligare en hyllning, alltså..

Efter detta tänker jag dra ned litegrann på Galishimo och mentalt försöka återvända till den vanliga världen. Tillbaka människobyn, helt enkelt. Den där människobyn som man tyvärr inte kan blogga lika ohämmat om. Åtminstone behöver jag väl vistas där en stund. Så folk inte tror att jag är alldeles tokig. 

Sedan hade jag vissa betänkligheter om jag inte borde skämmas för att göra löjliga videor om min häst. Men då kom jag att tänka på Linda D som så ofta läser min blogg. Hon älskar löjliga videor. Hon förtjänar att få se en löjlig video. För hon är en sådan som uppskattar sådant, och efter 10 års trogen tjänst av bloggläsning från hennes sida, så kan jag ju inte ta ifrån henne den ynnesten... verkligen inte!




Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback