So you think you can eat? - utvärdering

Nu har jag ätit apmycket i två veckor. Jag är inte helt säker på vad vågen säger men jag verkar ha gått upp ungefär tre kilo, men jag är inte helt säker. 

Ni som varit lite uppmärksamma har nog räknat ut om detta stora kaloriintag varit bra eller dåligt. Jag har ju renoverat mitt kök! Jag har betydligt mer energi och orkar betydligt mer både på heltidsjobb och fritid. Galishimo har jag hunnit med också. Jag har en mindre lång "uppstartssträcka" och det går snabbare från tanke till handling, för köket hade jag verkligen inte planerat att fixa.  Dessutom har min långvariga sjukdomskänsla, som jag haft hela våren och under min semester, nästan gett med sig helt och hållet. Det enda jag har kvar är lite halsont emellanåt men inga övriga symptom. Jag har alltid sovit bra, men nu vaknar jag faktiskt ännu piggare än förut. 

Nu ska jag försöka skruva lite mer i VAD jag äter så jag inte fortsätter skena upp i vikt. Jag ska se till att ha gott om frukt, nötter och keso samt havregrynsgröt mellan huvudmålen och ska väl försöka göra slut med Risifruttin som verkar vara lite väl söt.

Men jag kommer inte att återgå till mina tidigare matvanor. Det är en sak som är säker. 

Min köksrenovering har alltså kostat mig ca 3000 kronor och 3 kilos uppgång i vikt. Om jag fick välja mellan ett renoverat kök och rund mage, jämfört med läget för tre veckor sedan; ett ofräscht kök och en mindre rund mage, så väljer jag ju självklart alternativet att vara lite rundare och få mer saker gjorda. 

Jag skulle vilja säga att mera mat blivit en succé! 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet