Andra träningsveckan påbörjad

Andra träningsveckan påbörjad och det känns lite bättre än vad det kändes förra veckan. Förra veckan fick jag kliva upp 05.00 och kämpa mig upp ur sängen och iväg till gymet på morgonen. Jag hade inte lyckats vända på dygnet och var vaken till 23.00 på kvällarna. Jag gick upp kl 05.00 för att hinna träna och duscha innan jobbet, och hade lite svårt att motivera mig till varje steg. Från början vägde jag länge och väl om jag ens skulle iväg eller inte, på morgonen. Ett visst inslag av ångest och motvilja var konstant. Men jag fixade alla fem dagar.

 Men nu är det andra veckan och jag fick mig i säng vid 21.00 och somnade nog vid 22.00. Jag kunde vänta till 05.30 med att stiga upp eftersom jag kommit in i morgonrutinerna. Träningen gick också mycket bättre och jag känner mig redan sugen på att öka motståndet vid vissa stationer. Men jag tänker vänta augusti ut så att jag fått in rutinerna bättre, innan jag ökar på allt för mycket. 

 Sedan kommer jag in nytränad, nyduschad och nysminkad till jobbet och känner mig fräsch. En liten detalj som belönar mig lite extra är min laddning med tuggummin i olika smaker som jag har i gymväskan, och det sista jag gör innan jag lämnar omklädningsrummet är att jag tar mig ett gott tuggummi. 

 Måndag, onsdag och fredag kör jag biocircuit (en slags lättare form av styrketräning med individuellt förinställda maskiner) och tisdag och torsdag gör jag ett väldigt enkelt pass med jogging med inslag av gång i blott 22 minuter. Det är lite för att mjukstarta inför lite mer ansträngande joggingpass inför september, då jag tänkte springa 30 minuter och lite mer förändringar i farten. Det känns som en bra och realistisk långsiktig plan för att jag ska hålla mig aktiv inför vinterhalvåret. Detta kommer att bli bra!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet