Vila och fix

Igår var jag lite förkyld, och eftersom även Galishimo var trött på gårdagens ridning så blev det en bra dag att vila från ridning. Jag har i stället klippt Björn. Det var bra att klippa Björn när jag var lite sjuk, jag var trött och lite irriterad och tänkte "Äh men va fan jag klipper bara och så ser vi vad som händer" vilket faktiskt gav ett strålande resultat på betydligt kortare tid.

Grejen är väl den att jag kan ha varit väldigt noggrann med symmetri tidigare gånger jag klippt Björn, det är ju bra att nerda ner sig på detaljer, men själva grejen är ju att han, precis som alla andra, har virvlar och hår som lägger sig osymmetriskt. Så i stället för att kämpa emot det så följde jag (mer eller mindre omedvetet) med hans naturliga asymmetri och klippte håret lite kortare på vissa ställen och lite längre på andra. Exempelvis kortare vid virveln eftersom det är där håret brukar stå rakt upp, och lite längre där håret lägger sig fint på sidan. Luggen har inte en enda nivå av jämn klippning och det blev hur fint som helst.

Så jag blir bara bättre och bättre!

Som tack så hjälpte Björn mig att skaffa hem en hylla till min "walk in closet" och så monterade han upp den.
Det blev lite mer space i garderoben som varit lite överfylld i... ja sisådär sex år..


Sedan började jag nerda ner mig i inredning och blev helförtjust i detta set från IKEA. Det kändes såå passande min övriga lilla etta. Lite färgblandat och lekfullt men ändå design. Jag ska väl inte köpa det på en gång. Men det kliar i fingrarna...


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback