Besök av Elin

Elin, som förut varit medryttare till Galishimo, hälsade på oss i lördags. Jag bjöd henne på en ridtur med Galishimo och hon bjöd på bullar. Hon har ju både sambo och hus och hundvalp kombinerat med heltidsstudier så det händer mycket roligt på den fronten! Jag glömde tyvärr helt bort att jag hade en mobil och hade kunnat filma dem.

Jag märker att jag låter lite annorlunda när jag pratar om Galishimo nu, jämfört med förut. Jag är mycket mer nöjd med honom nu när han lugnat ned sig och går att lita på i betydligt högre utsträckning. Att köpa en westernsadel blev succé och uteritterna blir bara stabilare och stabilare. Det var roligt att visa upp honom och den fina form han var i, och vad vi övade på. Jag passade även på att göra en galoppövning då jag "rundade" Elin med ganska liten marginal där hon stod på marken, och Galishimo tog lydigt och bärigt en bra galopp med snäv sväng runt henne. Jag var hur nöjd som helst. 

Bild från min uteritt med Galishimo i söndags. Förut har han alltid spänt sig när vi passerat buskage, men nu kikar han mest bara lite nyfiket.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback