Första testet av Huel

Jag testade Huel för första gången idag. Det är ett veganskt pulver som består av havre, ris, ärtor, kokonöt, och frön och grejer, som har en sammansättning som ska ge mig ett näringsmässigt fulländat mål med både proteiner, fleromättade fetter, fibrer och annat. Det enda som jag hittat brist inom är att det kan innehålla lite för lite salt om man ersätter allt för många måltider med det, så blir man saltsugen ska man salta den andra maten mer. Detta är alltså inte ett dietpulver utan en väldigt snabb och näringsrik middag. Tanken är att jag ska få i mig vettig mat på två minuter i stället för att hålla på och greja onödigt i köket, om jag är trött eller vill till stallet.

Det smakar mjöl. Men det gör mig inget. Väldigt neutral smak.

Innehållet i huel. 

Jag blev nyfiken direkt jag fick paketet och tog tre skopor med vatten till middag. Det kändes väldigt lättdrucket och jag undrade hur länge jag skulle räcka på det. Jag räckte överraskande länge. Jag tror jag var i stallet i tre och enhalv timme. Jag flätade Galishimos man och svans, longerade och tog in honom, sadlade, och red honom slutligen lite. Han blev ganska slutkörd. Jag blev lite inspirerad när han såg slutkörd ut att det vore värt att rida lite ute på fältet ensamma när han är sådär lagom urlakad. Så han kopplar ihop fältet med en arbetsplats och inte bus.


Jag var inte vrålhungrig när jag kom hem heller. Jag tror att Huel stabiliserar mitt blodsocker lite. Hittills är alltså intrycket positivt!
.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback