Högtryckstvätt

Idag har vi spolat rent transporten med högtryckstvätten. Det blev bra! Jag fick inte bort alla missfärgningar men en hel del!


 Efter att ha tvättat transporten så longerade jag Galishimo ett bra tag och red sedan på honom en liten stund. Väldigt försiktigt och i min egen takt.  Jag har verkligen haft en kris med honom nu under våren. Jag hade så stora förväntningar och kände att jag blivit ett team med honom. Jag var så säker på att vi skulle kunna åka på kurser och kanske tävla i slutet på sommaren. Uteritterna under vintern har gått så bra! Men nu känns det som varken jag eller han är redo. Inte i år heller, alltså. Jag som kände mig så trygg ett tag där och kunde köra galoppintervaller och allt.



Så jag har deppat ihop ordentligt, jag unnade mig att deppa ihop ordentligt. Jag tror min själ gick igenom en högtryckstvätt den också, den senaste månaden. Ut med skiten ur själen bara. Allt smuts och all besvikelse och all ilska och all rädsla och allt mindervärde. Det var bara att kliva in där och röja runt och spotta och fräsa tills det kändes bättre. För efter ett tag kändes det faktiskt lite bättre. Det kommer att bli bättre. Om än det kanske inte blir några tävlingar just i år...


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet