Helgpyssel

Jag har tvättat bilen och köpt ett vardagsrumsbord till Per som tack för hans hjälp i veckan. Han har hjälpt mig sälja min racercykel för ett väldigt bra begagnat pris, dessutom har han också lagat mat hela veckan, betalat allt själv, och hjälpt mig att komma mig till stallet, nu när jag varit lite krasslig. Han ville inte ta emot bordet först, då han inte tyckte jag skulle ge något sådant, men när det väl var monterat i rummet så såg han ganska nöjd ut.


Sedan passade vi på att åka till den lokala ridklubben där jag tog Grönt Kort i våras och tittade på lite tävlingar. Gissa min glädje när jag upptäckte Lindas häst som jag inte sett på två år . Han såg kanonfin ut och sprang precis som han skulle. Linda blev riktigt glad över bilderna.


Sedan avslutades dagen med att städa ur hästskåpet i stallet ordentligt. Per hjälpte till... Nu är allt som inte blivit använt på ett halvår kastat. Sadel och träns är smorda, täcken och schabrak är sorterade och i ordning. Galishimos loksele är spolad och smord för att återlämnas till Gunilla. Alla vrår och redskap är rengjorda och rena. Skåpet ser som nytt ut. Gammal bild men ungefär sådär blev det lämnat. Om inte ännu finare!



Så kortfattat har tillvaron blivit en lite bättre plats. Bilen är lite renare. Sadelskåpet är fräschare. I Pers nya lägenhet står ett vardagsrumsbord.

Det får duga för idag. Livet behöver inte bli märkvärdigare än så...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet