Dumpad

Precis när man tror man har överlevt senast nämnda slagfält och precis stängt dörren till sin etta och precis pustat ut och precis tänkt att "Jag har ju åtminstone två veckor kvar av min semester! Än är det inte för sent att ha det riktigt bra!" så knackar det på dörren och jag får en sista kletig paj i ansiktet.

Pojkvännen vill göra slut. Jag är per definition dumpad.
"Det är inte du, det är jag. Jag kommer att sakna dig, och Galishimo, förstås. Säg bara till om du vill ha hjälp med något, jag ställer gärna upp ändå."

Han vill satsa på det som är viktigast för honom, att förbättra relationen till sitt ex och sina barn. Löpningen och löparvänner. Så han får energi och blir stark. Han får inte energi och styrka av mig.

Alltså människor.  Jag har aldrig riktigt helt fått fläng på dem. Ibland undrar jag om jag är av en annan art.  




Kommentarer

  1. Skit i honom! Och det är alls inget fel på att inte ha några barn, snarare tvärtom! Du kan göra vad du vill och träffa vem du vill när du vill eller inte träffa någon alls. Jag är 29 år nu och rätt säker på att jag inte vill ha några barn. Lev ditt liv och skit i de där egoistiska snubbarna.

    SvaraRadera
  2. Tack Lovisa! Jo, det finns en facebookgrupp som heter "Barnfri" där man kan diskutera om det verkligen är ett bra drag att skaffa barn, av olika skäl. Allt från överbefolkning och klimathot till pinsamma situationer i restauranger. Den är väldigt intressant... :)

    SvaraRadera
  3. Jo, du är en annan art, du är från den där hemtrevliga planeten! <3
    Nu har jag en facebookgrupp jag genast ska gå med i.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback