10 veckor efter separationen

Det här är en av de bästa dagarna sedan separationen. Jag vaknade för första gången i min egen dubbelsäng, som jag fått tillbaka från sambon. Jag har ju legat på luftmadrass eller lånad soffa i tio veckor nu. Jag har spenderat denna härliga morgon med att äta frukost, dricka kaffe med lite mörk choklad, och läsa en bok. Jag har nu äntligen en TV som står påslagen med låg volym och jag sneglar på den ibland. Jag har köpt en microvågsugn och är gladare än någonsin över att äga den. Man fattar inte hur mycket man behöver en microvågsugn förrän man står utan...

Jag har inrett badrummet i grönt och jag är så stolt över hur mysigt det blev. Jag har en mjuk, röd, ryamatta på golvet vid sängen. Mattan känns så skönt mot fötterna att jag envisas med att gå barfota här hemma. Jag har blommor i fönstret. Nu har jag ett hem! Bara lite småfix kvar. Ett fint sängöverkast och lite fler kuddar behövs. Lite fler lampor måste jag också ordna, till hösten. Ska satsa på en fin tavla också, mot den vita väggen Och en tavel-lampa, jag tänkte ge väggen lite "hotellrumskänsla". I framtiden ska jag nog måla om fondväggen och fortsätta pyssla. Men det får ta sin egen tid. JAG får ta min egen tid. Jag vill stanna och reflektera nu. Skriva och fota och vara.

Jag känner mig lycklig. Jag fixade det här. Jag har varit bostadslös och allt har känts så hopplöst osäkert, men allt har löst sig och jag har både kunnat behålla både bilen och hästen. Allt har löst sig. Allt blev bättre! Jag är så glad!

Livet blir inte sämre av att äga Galishimo heller...



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback