Nej, nu får det vara

Jag har fattat ett beslut. Nu, efter fem privatlektioner, har jag bestämt mig för att sluta rida för den portugisiske proffstränaren. Jag har helt enkelt inte utrymme att känna mig korkad, just nu. Jag är för sårbar. Jag kan inte bygga ihop mig själv och bygga upp ett liv, ha en kris i livet, och samtidigt betala en massa pengar för att känna mig dum. Jag har ju inte heller sådär kanonbra ekonomi heller.

Vi har gått igenom styrning, samt gångarterna skritt-trav-galopp och arbete på volt. Det kan jag finslipa på i ett år eller så. Och det var ju igentligen inga nyheter. Tränaren verkar vara nöjd över min sits och ridteknik också. Det största problemet han ser är uppenbarligen min personlighet och problemet med att jag blir stressad av nya övningar.

Nej. Jag orkar inte känna mig dum just nu. Jag har inte råd med det. Mår jag lite halvkasst så får jag hushålla noggrannt med den lilla inspiration jag har. Om någon där ute är sugen på att amatörträna mig, för en liten slant, så är ni välkomna!


Vaddå "dumma"?! Skulle vi...?!?


.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback