Superkillen!


Jag fortsätter med träningen och kör samma program som jag kört ett tag nu och det känns otroligt bra. Han gör små framsteg hela tiden. Exempelvis så travar han, ökar traven och minskar traven, samt vänder betydligt bättre på lösa tyglar nu än han gjorde för bara tre pass sedan. Dessutom så är det väldigt skönt för mitt sinne att bara köra ett program och inte nöta eller fixera mig på det som inte fungerar, utan göra ett visst antal repetitioner och sedan bara gå vidare. Klarar vi alla moment i hela programmet så är vi i mål! Det är inte svårare än så!

Jag tror att detta är en nyttig läxa för mig att lära mig också. Jag ska inte rida på ridbanan utan att ha ett program i mitt sinne redan innan vi går in på banan. Jag behöver ett program att följa, för att inte bli för fixerad vid det som inte fungerar, eller för att inte forcera träningen och rida för intensivt.  Och för att inte glömma skrittarbetet.

Nu är ju bilden från tidigare i veckan, och nu rider jag ju även med mina Slanted Stirrups. Det blir jättestor skillnad och jag kommer verkligen ut med knäna på ett bättre sätt. Verkligen värt varenda krona!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet