Körlektion 3 för BE

Nu börjar snart farbrorn som jag körtränar med bli less på mig.
"Nu måste vi boka en tid för uppkörning på trafikverket. Så här kan du inte hålla på..." skrattade han, och jag förklarade åter igen att jag inte presterar superbra under press, så det är bra med upprepning.

Han tyckte åter igen att jag backade som en stjärna och att han lugnt bara kan stå och titta på när jag tråcklar mig dit jag ska. Tänk att all träning nu under helgerna gav så bra resultat. Helt plötsligt så minns jag inte vad det var jag upplevde som så svårt. Trafikläraren är väldigt snäll och pumpar upp mig med självförtroende så jag inte ska bryta ihop under uppkörningen. Vi får se hur det går, men nu är i alla fall en tid bokad för uppkörning, och om jag klarar detta så har jag alltså mitt BE-körkort!


Denna släp kränger jag runt i centrala stan och genom rondeller och backar runt hörn. Jag börjar faktiskt känna lite självförtroende i detta och skulle nog kunna stå på mig om att en misslyckad uppkörning skulle kunna vara mer otur, än ett bevis på att jag saknar skills. Det tar sig!

Sedan kommer jag verkligen att njuta av att ha klarat av detta projekt. Jag kommer kanske inte att köpa en ny transport eller bil inom närtid, men jag har fräschat upp mina kunskaper och vet att det inte finns så mycket som hindrar mig ifall jag längtar efter en ny bil och transport. Det är bara att spara!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet