Shoppat högtalare

Jag hade visserligen en gedigen lista av önskemål men självklart köpte jag slutligen något som jag inte haft en tanke på att lista upp på önskelistan. Det är det som delvis skrämmer mig lite. Jag försöker planera min budget men i slutändan blir det ofta spontana inköp. Men det blev denna högtalare som jag råkade gå förbi på ICA supermarket.
"Men vänta nu...!" tänkte jag och släppte ned inköpskorgen.

Det här är alltså en enkel portabel högtalare med handtag som man kan hänga upp lite överallt, och koppla sin mobil till. En Luxor Bluetooth speaker BJF-99. Och inte nog med att den var liten och portabel, den tål vatten också. Jag minns inte vad den kostade men någonstans strax under 700 kronor, gick den på. 

Den här kan jag alltså ha upphängd på en krok i badrummet när jag badar badkar, i stället för att skruva upp mobilen på högsta volym och hålla den så långt från fukten som möjligt. Jag kan hänga upp den på ett skåphandtag i köket när jag handdiskar (nej, jag har fortfarande inte diskmaskin). Jag kan  ju också hänga upp högtalaren i stallskåpet och lyssna på när jag är ensam där och pysslar med Galishimo. Blir den dammig av stallmiljön eller börjar lukta mystiskt så är det ju faktistk bara att spola av den! 

Tänk till hösten när det är mörkt och ruskigt och man åker till Galishimo och borstar upp honom samtidigt som lugn musik ljuder från högtalarna... utan reklamavbrott... tänk att bara rykta och pyssla och höra på något mjukt aukustiskt.. 

Och då insåg jag att jag borde skaffa Spotify premium. Varför har jag aldrig gjort det? Är jag verkligen så snål att jag inte kan unna mig lite ostörd musik? 99 kronor i månaden kan jag ju klämma ur mig. 

Sagt och gjort. Spotify premium it is. Och en lite mer optimistisk förväntan på hur jag kan mysa till det till hösten! 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet