Nyckel till gästbox införskaffad


Sådärja! Nu har jag fått en nyckel till ridhuset så att jag slipper valsa runt omvägar för att komma in i det. Samma nyckel går till en gästbox, så jag inte längre är beroende av den lilla spiltan utanför ridhuset, där de även ibland har hindermaterial. Vilken lyx! Allt verkar så fint och välskött här.

Jag börjar fundera lite över nästa år och tror att jag under 2018 bara ska mysa runt, åka på lite kurser, och pilla på med Galishimo i allsköns ro. Jag hoppas jag får med mig Elin någon gång ibland och att jag får med mig mamma och Björn lite då och då. Jag funderar på att enbart hålla mig till tränaren Anna Baker då hon i särklass varit bäst för mig och Galishimo av de fyra tränare jag haft hittills. Sedan tänker jag fortsätta pilla på med våra uteritter.

2018 ska jag pilla mer än prestera.

Det har även varit lite kämpigt med transportträningen detta år, och jag har ju varit sjuk en hel del, så nästa år tänker jag bara njuta av våra nya rutiner. Eventuellt börjar jag spara pengar igen till en ny sadel till honom, men jag tänker absolut inte snåla lika hårt som jag gjort för hästbilen och hästtransporten. 

Man måste ju leva också. Livet pågår nu.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet