Galishimos jobb som bogserare


Elin red Galishimo igen och jag åkte skidor, denna lördagmorgon. Det var ett mycket bra och trevligt upplägg, tyckte vi alla tre. Jag är fortfarande dålig på morgonen men tänkte att det vore bra att röra på sig lite grann åtminstone. Resten av dagen kan man ju vila. Elin och Galishimo galopperade fram och tillbaka och Galishimo blev alldeles fnittrig av allt springande och var tvungen att "trumpeta" med snoken högt i vädret i pur glädje, och för att det blev så spännande. Elin blev också lite fnittrig av fnittrig häst. Så där höll dom på. Jag åkte skidor och de brände förbi mig gång på gång, Galishimo med spetsade öron och stora ögon. Elin tränade förhållningar och tempoväxlingar och Galishimo lyssnade lydigt.

Sedan så blev han så lugn och harmonisk i blicken, han mår verkligen bra av att springa av sig.  Som avslutning fick Elin greppa min skidstav och så fick de bogsera mig en liten bit på hemvägen. Det är bra för för honom att ha lite skidor och ljud bakom sig. Alla skötte sig strålande!

Efter en avslutande lunch på Stigs konditori så hade man en så bra känsla i magen, av att ha gjort något bra av även denna dag. Skröppelsjukan börjar dra sig tillbaka.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet