Helgskröppelsjukan

Jag har fått Helgskröppelsjukan. Det var Björn som noggrannt analyserade mitt gnäll av dagen och kom fram till att jag hade diagnosen helgskröppelsjukan. När man jobbat hårt under veckan och inte återhämtat sig och så får man influensaliknande symtom så snart man slappnar av. Fast man hinner inte återhämta sig riktigt, eftersom man kör på igen när jobbet är igång, och så blir man dålig igen på nästkommande helg också.

Helgskröppelsjukan.

Botemedlet är kladdkakemuffins men eftersom bagaren (Björn) också fått helgskröppelsjukan så blir det ingen räddning. Vi sitter i vardera ände av stan och skickar meddelanden till varandra om hur skröppliga vi känner oss, i stället.

Jag har i alla fall, under stånk, gnäll och stön, städat, bytt sängkläder, handlat, tvättat, vikt kläder, dammsugit och köpt lite fler doftljus, så man kan ligga ensam och vara skröpplig med stil i kväll. Ett litet problem är bara att jag får kväljningar av lukter just i helgen, så jag blir illamående av både doftljusen och sköljmedlet. Och nej. Jag är inte gravid.

I morgon ska jag volontärjobba på ridskolan för att jag får låna deras ridhus hyfsat billigt. Jag ska mocka efter ridskolehästarna i morgon. Jag ska vara den gladaste hästskitsmockare de någonsin skådat, för det är verkligen superfina lokaler man får tillgång till. Alla i föreningen har varit trevliga och ridhuset är allt som oftast ekande tomt på lördag och söndag morgon.

Det blev ett bra lyft för både mig och Galishimo!


Galishimo gjorde fina sidvärtesövningar, i onsdags!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet