Kroppspråket...




Jag kan bli lite irriterad när jag ser mig själv på bild när jag rider Galishimo. Han är ganska fin, lite svår att hantera emellanåt, men han sköter sig bra... Men mitt eget kassa självförtroende skiner igenom på mitt kroppsspråk när jag sitter på hästen. Det ser ut som att jag säger: 
"Snäll pålle... snäll pålle... gör ingenting farligt nu... matte vill inte dö"

Jag vill ha samma strålande självförtroende på hästryggen, som jag hade på gymet. Det hade varit grejer, det... När jag målmedvetet och avspänt traskade in och bara körde på med min träning. Full av motivation och självförtroende. Den känslan vill jag även finna på hästryggen... Det är det jag vill fokusera på. Känslan av att jag vet vad jag gör och att jag gör det bra. DEN känslan vill jag finna. Skit samma över resultatet, det hade varit coolt att känna sig självbelåten, bara.

Ska jag finna den känslan måste jag sluta fokusera på resultat. Sluta ursäkta mig. Sluta tänka att jag och Galishimo är "efter". Sluta tänka att vi är ett dåligt ekipage. Sluta se mig själv som "feg". Och i stället bara köra. Och njuta.

Vara stolt över honom. 

Vara stolt över mig själv.

.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback