Kanske behövs lite ilska




Jag åkte arg och besviken från stallet idag.

Tänk om jag slutade kalla mig feg. Fortsätter jag kalla mig feg kommer även andra att göra det. Det kan jag inte klandra dem för. Det var ju jag som presenterade mig så från början.

Tänk om jag i stället kallade mig själv försiktig. Grundlig. Kunnig. Tålmodig.

Kanske är det jättebra att jag på allvar ilsknar till, för den där extra gnistan vill nog säga mig något. Innerst inne vet jag ju att jag gör ett bra jobb med honom. Annars skulle jag aldrig spendera all denna enorma mängd ensamma tid med honom. Bara jag och Galishimo. Repetera. Öva. Lugna. Träna. Upprepa. Berömma.

Det hade aldrig fungerat, denna träning hade aldrig blivit av, om jag inte innerst inne trodde på vad jag gjorde.





Kommentarer

  1. Hur kan någon vara feg som vågar sig på att träna en häst från början? Jag har läst din blogg i flera år nu och bara kommenterat sällan. Någon som vågar uppfostra djur som hundar, hästar, flytta till annan ort, byta jobb, ge sig in i förhållanden, ta sig ur förhållanden, vågar älska, vågar känna känslor och framför allt vågar förändra är en stark och modig person. Blanda inte ihop skräckblandad förtjusning med att vara feg ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämen, läser du fortfarande Ulrika?! :D Vilken ära! Tack för ditt pepp! Jag ska verkligen tänka på det du skrivit. :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback