Tolerans

Det börjar långsamt falla in i någon slags rutin. Jag går till stallet på morgonen och tränar Galishimo. Han har blivit mycket trevligare nu. Han är lättare att leda och lite lugnare. Jag börjar känna igen honom. Jag börjar kunna andas ut. Jag börjar förstå hur saker ska skötas i stallet också. Rutinerna och så. Jag blir inte lika trött av det. Det går snabbare och snabbare.

Mitt på dagen åkte jag till stranden och solade i värmen. Njöt i fulla drag. Sedan tillbaka till stallet, Mickan hjälpte mig att byta bandage på Galishimo. Såret såg jättefint ut. Torrt och inte svullet. Jag fick peta och greja där på såret, för Galishimo. Han skötte sig fint. Mickan skötte bandageringen och visade mig hur jag skulle göra för att det skulle bli bra. Sedan fixade jag med resten av rutinerna.

Efter detta blev jag hembjuden på fika av en annan hästtjej. Jag satt i hennes fina kök och tittade ut genom köksfönstret på hennes hästar, som betade i hästhagen utanför... jag kom mig inte därifrån förrän vid halv åtta på kvällen. Det fanns så mycket att prata om.

 
 
Jag kommer närmare och närmare en slags tolerans över hur livet ser ut just nu.
Och det är inte ett så dåligt liv, igentligen.
Det blev bara inte som jag tänkt mig.
 
.
.


Kommentarer

  1. Heja dig!!! Även fast jag inte känner dig är du min förebild, ditt ärliga sätt att skriva om livet gör mig glad. Du fixar ju allt. Jag har fått pepp med min egen häst som emellanåt gör mig rädd, jag har haft svårt att erkänna det tidigare, men nu har jag insett att det är ganska fånigt att låtsas bort sin rädsla. Det har blivit mycket enklare!!!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Tack för din feedback Eva! Nu känns det bättre för mig med!:P Nej, rädsla är en reaktion, inte ett beslut! Alltså borde man inte behöva skämmas för det...!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback