Nu finns det tid

Jag träffade min bror och hans familj, samt mamma och Lennart. Vi gick till en pizzeria och trängde ihop oss alla sju i ett litet restaurangbås. Jag har träffat dem så lite under tiden jag levde med exet. Det fanns aldrig tid. Det var alltid något annat som upptog mig.

Nu finns det tid. Nu finns det faktiskt tid. Jag kan bara lyssna på deras roliga anekdoter och vara med. Sedan  vaggade hela flocken iväg i gåsmarsch genom centrum och tittade i affärer. Jag har inte köpt ett klädesplagg sedan separationen. Inte ett enda på fyra månader. Jag har varit för fokuserad på min ekonomi. Att få allt att gå ihop.

Nu höll jag i en blå mysdress och tänkte:
"Gud vad mysigt att ha den här dressen. Hela semstern. Jag kan gå runt med den hela dagarna och mysa. Surfa. Här hemma." Jag tvekade men mamma insisterade, såklart jag ska köpa en mysdress. Och så köpte jag den. Löjligt glad kände jag mig.

Efter att alla åkt hem igen så tog jag en kopp mörkt kaffe och lite vit choklad, slog på TV:n och tände några ljus. Jag lutade mig tillbaka.
"Det här blir inte så dumt." tänkte jag. "Det här livet, alltså."






Kommentarer

  1. Sjukdomsinsikt är tydligen inte hästar starka sida! Han som egentligen är ett flockdjur längtar naturligvis efter nån´ att gnägga med. Du har ju i alla fall din racer, cykla till stallet!

    SvaraRadera
  2. Haha, jag har tänkt tanken flera gånger! Det vore faktiskt en riktigt bra runda. Det måste jag fixa! Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback