Glasdörrarna på plats!

 


Äntligen kom glasdörrarna! Vi beställde dem ganska tidigt under semestern, ungefär samtidigt som vi började sätta upp reglar för att göra om väggen. Sedan var det en ganska lång väntetid. Sedan kom bara en dörr och Jonatan fick maila och ringa runt en hel del. Efter ett tag kom den andra dörren, även den under lite drama då vi väntade en hel dag på dem och de aldrig dök upp. Men nu är allt i ordning och vi sitter i vardagsrumssoffan och glor på dörrarna och tycker det ser alldeles underbart ut!

Vi har kvar lite lister och småfix, men dörrarna går fint att öppna och stänga och smälter in perfekt i rummet. Så fint vi har det! 


Skye trivs också. Han kryper gärna under ena gardinen och lägger huvudet på mattan i soffan. Då har han koll på oss och om vi går iväg. 


... och det kändes som alldeles nyss som dörröppningen såg ut så här. Vi hade anpassat storleken på öppningen efter glasdörrarna, men när man är så tidig i renoveringsproccessen så är det svårt att visualisera att man bara några veckor senare kan ligga och slappa här och njuta av färgerna och inredningen. Vilken resa det varit! 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Den där silverbjälken

Planering med att måla hästtransport

Påskjutet