Sjuk i helgen

 I helgen blev jag sjuk. Feber och trötthet, jag försökte förneka det hela och rida i lördags men det gick extremt dåligt. Så nu försöker jag vila och titta på Netflix. Jag har åtminstone ingen hosta eller något corona-liknande så jag behöver nog inte isolera mig, åtminstone. 

Bästa serien hittills i helgen är serien "The haunting of Bly Manor" som påminner starkt -och är oblygt influerat av- "The haunting of Hill House" men som inte blir sämre för det! Receptet är perfekt. Ett gammalt dockhus, en gammal herrgård, spöken, statyer, tavlor, konstiga barn, och märkliga kopplingar och relationer som inte flätas ihop förrän i slutet. Man kan inte sluta titta. 

Sedan har jag tuggat mig igenom "To the lake" ett par avsnitt. Ett virus värre än corona, pesten och Ebola tillsammans, gör att Moskva isoleras och illegala militanta grupper försöker ta över, några få försöker överleva pesten och ta sig till en sjö där det finns en privat självförsörjande residens. Väldigt ryskt men ändå amerikanskt. Måste vara dubbningen som ger den amerikanska känslan. Jag har lite svårt att engagera mig. Men tyckte det var lite lustigt med beskrivningen "En väldigt bra serie vid en väldigt dålig tidpunkt" då coronaviruset inte fanns när serien hittades på och spelades in. 


I övrigt är mitt liv fruktansvärt enformigt för tillfället. Jag vill göra väldigt mycket men orkar väldigt lite. Det blir spännande att se om jag orkar jobba i morgon, på måndag. Over and out. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet