Perfekt tröst i ruskvädret!

Äntligen kom mitt paket från HÖÖKS! Först ut var ett par täckbyxor jag beställt. De var lite stora och långa (storlek M)  men väldigt bekväma och lätta att vika upp. Jag kommer nog att ha dem en hel del denna vinter! Jag använde dem redan idag i det regniga ruskvädret och tyckte de var både lätta, varma och väldigt vattentäta. Jag spolade av lera från dem (underbenen) när jag hade på mig dem, i spolspiltan, och de klarade vattentrycket utan att jag blev fuktig på benen. De passar helt okej till den bruna jackan jag köpte ganska nyligen. Mycket bra! 



Det andra inköpet var detta täcke från Hööks. Jag hade lite fredagsfeeling för två veckor sedan, när jag precis fått lön och såg täcket i HÖÖKS höstkatalog, och tänkte att "rosa ju är snyggt"... Sedan ångrade jag mig och tyckte jag kunde ha valt en lite mer neutral färg... 


… men när Galishimo väl fick på sig sitt rosa täcke så såg han ganska söt ut. Det kändes lite lättare att släppa ut honom i den leriga lösdriften i regnet och mörkret när han hade sitt sprillans nya regntäcke på sig. Nu har han alla möjligheter att hålla sig torr i höstrusket! 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet