Två månader med Huel

Jag har ju testat Huel i några veckor. Det är ett pulver som täcker en fullvärdig kost och innehåller alla näringsämnen, fibrer och fetter man kan tänkas behöva. Helt veganskt. Nyttigt och bra.

Jag är sjukt nöjd. Jag önskar att jag hittat Huel tidigare i mitt liv. Jag tror jag ersatt minst ett mål om dagen med Huel sedan jag fick hem det. Jag har till och med köpt ett starting kit till Björn hemma hos honom, men i själva verket är det mest jag som tar Huel när jag är hemma hos honom.

Huel smakar helt okej med kallt kaffe, eller att man fryser små kaffetärningar och mixar det med pulver och vatten. Eller så blandar jag bara ut det med min vanliga smoothie.

En väldigt tydlig fördel som jag märkt med Huelen är att mitt blodsocker blir stabilare och jag orkar mer och längre! Jag brukar ofta bli vrålhungrig efter att jag ridit i stallet, men nu är energin jämnare och jag kan tänka igenom både en och två gånger vad jag borde äta efter stallet.

Jag är inte sponsrad och får ingen förmån av att prata gott om Huel. Jag vill bara nå fram till eventuella medsystrar som hatar att laga mat men som är måna om att ge kroppen vad den behöver. Helst på två minuter och minimalt med disk. Framtiden är här!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback