Equiturum

Jag har anmält mig till ett projekt i den lokala ridskolan. Jag och Galishimo ska alltså börja på ridskola. Jag har lagt ribban väldigt lågt och förhandlat lite med kursledaren om hur jag ska få ihop detta bra. Det kan ju bli väldigt jobbigt att åka på kurs mitt i veckan med Galishimo, efter jobbet, och om jag dessutom är ridrädd så kan det ju bli svårt för mig att genomföra. Om jag exempelvis sitter på jobbet och redan på arbetstid får ont i magen inför kursen så är det nog inte så hållbart för mig att kämpa på med detta just nu.

Så jag får två försök på mig att komma igång på kursen och om jag inte är redo så är jag inte redo, helt enkelt. Jag har lagt ribban väldigt lågt och tänker att det är en seger i sig, om jag åker dit med Galishimo och rider så bra jag kan.

Första delen av kursen handlade om målbeskrivningar och en grundlig föreläsning från en sjukgymnast, samtidigt som sensommarmörkret långsamt långsamt började lägga sig utanför. När teorikursen var kvar gick jag ut i bilen och drog in all frisk, sval, luft genom näsan. Nu börjar alltså höstterminen. Med nya utmaningar. Förhoppningsvis lagom läskiga utmaningar.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet