Ett års ridhusträning!

Galishimo har blivit otroligt cool med att vistas i ridhuset och jag börjar verkligen kunna lita på honom i alla moment. Björn var med och filmade och visst ser man hur Galishimo kopplar av. Han ser till och med lite uttråkad ut ibland och det är ett stort plus, för att vara honom.


Vi körde på lite galopparbete och sedan avslutade vi faktiskt passet med att rida några minuter på uteridbanan. Galishimo är allt jag kunde önska mig av honom just nu. Han är ganska trött i galoppen nu men vi har ju kört på fyra gånger denna vecka. Under vinterhalvåret har han ju inte alls gått så här mycket på ridbana så det är säkert lite tufft. I morgon förtjänar han dock lite vila. Jag kan inte vara mer nöjd över honom än vad jag är nu!


Just denna dag är det faktiskt exakt ett år sedan jag för första gången åkte till ridhuset med honom! På ett år har vi åkt iväg ca 35 gånger och han börjar bli väldigt bekväm med rutinerna. Han har gått ned i vikt också, sedan förra året, det ser man tydligt om man tittar på bilderna från premiärbesöket. Som bilden här nedan. Skönt att vi vände den trenden!




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback