En liten utrensning


Jag har plockat bort mig från alla dejtingsiter och alla dejtingappar samt plockat bort en hel del vänner från facebook. Det kändes bra. Jag tror inte jag mått bra av de där dejtingapparna.




Det är bättre jag ägnar mig åt hästen och träningen och släpper den där längtan jag har haft om att  träffa någon och ägnar mig åt sådant som jag vet att jag mår bra av. 
"Det är då du träffar någon som verkligen betyder något" brukar folk säga och jag blir vansinnigt irriterad av den myten. I sådana fall skulle många gifta ha det väldigt besvärligt, för när man gifter sig signalerar man till hela världen att man slutat leta. Ska folk komma och försöka starta relationer då, så blir det hela bara smaklöst.

Då brukar folk börja mumla något i stil med att dom inte menar "att sluta leta på DET viset" utan att man ska sluta leta på något annat lite mer sublimt sätt men ändå vara intresserad. Att man ska liksom balansera sitt liv med att signalera "Jag letar inte men letar ändå..." enligt några regler som bara låter ambivalenta i mina ögon. Jag förstår inte resonemangen alla gånger. Folk verkar tro på det i alla fall. Jag har i alla fall stängt ned mig från dejtingsiter för de vänner jag redan har får vara fullt tillräckliga en tid framöver.

Och de vänner som gjort mig osäker på om jag duger, kvinnliga som manliga, har jag nu plockat bort. 

Och så slipper jag fastna i energihålet att jag försöker skriva fyndiga svar till män som inte ens är värda min uppmärksamhet. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback