Att inte våga inreda är att inte våga visa vem man är

Jag såg en gång på ett inredningsprogram där en person hade inrett sitt hem väldigt stilrent och opersonligt. Inrednings-coachen såg besviken ut och sade "Att inte våga inreda är att inte våga visa vem man är". Han menade att vem som helst kan kopiera inredning från en katalog, men att man behöver våga visa sig själv och visa omvärlden sin egen smak. Jag kände mig träffad, blev lite sur och bytte kanal. Jag hade just då valt att inte inreda alls i ettan jag bott i, i ett par år.

 Men jag kom ihåg det givetvis. För jag är ju en sådan som helst inte velat inreda sådär jättepersonligt i ettan. Gärna tomma ytor och inte så mycket som sticker ut. Men nu efter min makeover förra sommaren börjar det lossna. Jag vill ha lite rörigt men ändå organiserat. Lite färgklickar som bryter mot varandra men ändå med någon slags baktanke. Billigt men inte smaklöst. Typ som jag. Haha... nej kanske inte billig då.


 De här affischerna fann jag på wish för 181 kronor. De är tryckta på tyg och ger alltså ett matt intryck och inte den där glansiga "affisch"-känslan. Jag ska nog rama in dem. De passade väldigt fint här vid sängen, tycker jag. 


Jag köpte även några trötta blommor som det var rea på, på ICA. Jag tänkte att de går blåsa liv i om de får en fönsterplats och lite vatten. Inga konstigheter och inget spektakulärt classy, men det blev klart mysigare.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback